MAESTRO DELIVERY
Pasiune pentru mancare si pentru un serviciu ireprosabil

Despre noi

Echipa Maestro
Suntem cu totii #maestro!

Maestro este mult mai mult decat o afacere sau un lant de pizzerii. Pentru aproape 300 de oameni, Maestro inseamna “acasa”.
Familia Maestro reprezinta sute de oameni talentati si pasionati ce isi dedica 100% din timpul lor de munca pentru a crea produsele perfecte pe care clientii nostri sa le iubeasca. Familia Maestro va saluta!

MAESTRO
Noi suntem Maestro


Noi suntem Maestro. Cei care au indraznit sa viseze si sa creeze ceva diferit. Din pasiunea noastra pentru mancare si pentru un serviciu ireprosabil, s-a nascut un brand care este astazi indragit si gustat de mii de oameni, in fiecare zi.


Desi nimeni nu credea ca un concept de “Grab & Go” ar putea sa mearga, povestea noastra de succes a impresionat si tot mai multe locatii de acest gen se deschid in intreaga tara.
Dar MAESTRO este numai unul!

2000000
de clienti ne trec pragul anual
7000000
de produse vandute anual
3200
de zile alaturi de voi
56340
Worked Hours
#MAESTRO
SERVICII MAESTRO
Alegerea ocupatului
Comanzi si-ti vezi de treaba ta - Suni sau dai click si deschizi usa pentru gustul perfect.
Alegerea grabitului
Dai si fugi - Suni sau dai click, vii si iei cand e gata. Ne facem cu ochiul din mers.
Alegerea sociabilului
Vii tu la noi - radem, glumim, alegi ce vrei sa mananci, noi te servim - produse proaspete
de ce sa alegi
SERVICIILE MAESTRO
100% produse proaspete

Nici un produs nu sta in vitrina mai mult de 40 de minute de cand a iesit din cuptor, dar rar se intampla asa ceva. De obicei ii gasim perechea in mai putin de 15 minute.

Mancare delicioasa

Ca inventatori ai “gustului perfect”, ne mandrim cu produsele noastre peste tot. Daca nu ne crezi, vino si incearca si sigur vei fi convins.

Oameni prietenosi

Familia Maestro este mereu zambitoare, pusa pe glume si gata sa iti ofere o experienta cel putin minunata.

Atmosfera relaxanta

Locatiile noastre sunt mereu imbietoare. Cu geamul mare si deschis larg (mai putin in perioada Covid) si cu toate produsele gatite in fata ta, Maestro este mereu acolo pentru tine.

Maestro foloseste, inca de la inceputuri, doar oua cu cifra 1 provenind de la gaini fericite, pentru ca produsele noastre sa iasa asa cum trebuie, perfecte!
De asemenea, nu avem nimic congelat, puiul nostru nu a fost niciodata injectat si selectam materia prima gandindu-ne intotdeauna la calitate si nu la pret.

Galerie Foto
MAESTRO
INSTAGRAM @maestrodelivery
Maestro Radio
X